Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Προσπάθεια Γεωργιάδη να στήσει επεισόδιο με τον Π. Πολάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προσπάθεια Γεωργιάδη να στήσει επεισόδιο με τον Π. Πολάκη

Πολεμικό κλίμα δημιούργησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης απρόκλητα επιτιθέμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε "κότα λειράτη" και "Κρητίκαρο" τον Π. Πολάκη.

"Κοίτα με βαθιά μέσα στα μάτια" του είπε ο Π. Πολάκης και ακολούθησε απάντηση... ποταμός. Ο Π. Πολάκης θυμήθηκε ότι ο Άδ. Γεωργιάδης έβριζε τη Ν.Δ., αλλά εντάχθηκε "σαν ανταμοιβή, όπως ο Γ. Καρατζαφέρης, των υπηρεσιών που προσέφεραν για τα γερμανικά υποβρύχια" και τον αποκάλεσε "πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του".

Του υπενθύμισε ότι απέλυσε 2.500 γιατρούς, στήριξε την ιδιωτική Υγεία, δημιούργησε 30 εκατ. χρέη από τους ανασφάλιστους "χωρίς να ακουμπήσει μία τρίχα από το σύστημα που γεννούσε την υπερτιμολόγηση, τη διαφθορά και τη λαμογιά στον χώρο της Υγείας", ενώ με τους συνδικαλιστές "μοιράζατε ρουσφετάκια". "Εμείς τα κόψαμε γι’ αυτό μας επιτίθενται, 25 είναι με τις καμήλες και τα μουλάρια μαζί!" είπε και τον αποκάλεσε "μεγάλο ψεύτη".

"Εσύ και όλη η υπόλοιπη παρέα σου με ποιον είστε; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε;" ρώτησε ο Π. Πολάκης και πρόσθεσε: "Κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε βαστούν και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν".

"Θα φέρετε τώρα στη Βουλή τα ‘ραβασάκια’. Εάν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση και εσείς θα αιτηθείτε να αρθεί η ασυλία σας, για να τα φέρετε στο δικαστήριο. Δεν θα κρύβεσαι, όμως, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία. Το κατάλαβες; Ψεύτη! Θρασύδειλε, απατεώνα, που τολμάς και πιάνεις στο στόμα σου το όνομα της γυναίκας μου! Γαϊδούρι! Απατεώνα!" απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.

"Κάνε μου μήνυση και συ και ο Μ. Σαλμάς", σχολίασε ο Π. Πολάκης με τον Μάριο Σαλμά να τον αποκαλεί "Παλιοκτήνος, παλιοτόμαρο!". Ο Άδ. Γεωργιάδης συνέχισε: "Παλιοψεύταρε Κρητίκαρε! Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις!", "ή θα φέρεις τα χαρτάκια τώρα, αρχιγαϊδούρι, ή θα γίνει εδώ της Κρήτης!", "νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι". "Θα πέσετε κάποια στιγμή. Και τότε, κοίταξέ με καλά στα μάτια, δεν τη γλιτώνεις με τίποτα!" κατέληξε ο Άδ. Γεωργιάδης.

Ο Μ. Σαλμάς είπε ότι ο Π. Πολάκης πήγε ως πρόεδρος της Αδελφότητας Σφακιωτών στους φαρμακοβιομήχανους "να μου δώσουν λεφτά στα χέρια, για να αγοράσω ασθενοφόρο" και να γίνει δήμαρχος. Ακόμη είπε ότι διόρισε στον ΕΟΠΥΥ τον Τ. Γεωργακόπουλο, που πληρώθηκε για τέσσερις μήνες εφημερίες σε ΜΕΘ που δεν λειτουργούσε. "Τα Σφακιά έχουν κάτι χιλιάδες άντρες και μία πουλακίδα που λέγεται Πολάκης, που κρύβεται κάθε φορά που συκοφαντεί".

Ο Π. Πολάκης σημείωσε ότι ο Άδ. Γεωργιάδης δεν απάντησε αν είναι με τους συνταξιούχους ή τον Σόιμπλε και τον ρώτησε: "Είχατε άμισθη συνεργάτη στο γραφείο τύπου σας μια κυρία η οποία δεν είχε κανένα προσόν και την οποία, για να της βγάλετε ένα μηνιάτικο, τη στείλατε να αναλάβει δουλειά στο ΚΕΕΛΠΝΟ ως έργο πεδίου εκεί με τους πάσχοντες από AIDS;".

Στον Μ. Σαλμά ο Π. Πολάκης απάντησε ότι ως υπουργός "μέσα από μια σκανδαλωδέστατη διαδικασία τιμολόγησε με κλειστό ενοποιημένο νοσήλιο μια πράξη που γίνεται στο ιατρείο στα 1.500 ευρώ, ενώ τώρα τιμολογήθηκε στα 300 ευρώ και κατέθεσε παραστατικά για 850.000 ευρώ!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL