Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ας ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ας ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές

Αιχμηρή απάντηση στη Ν.Δ. η οποία είχε σχολιάσει το απεργιακό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το κυβερνών το κόμμα, καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη να ασχοληθεί με τους «πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του».

«Η Ν.Δ. υλοποίησε ως κυβέρνηση τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές. Θεώρησε, και συνεχίζει να θεωρεί, τα δικαιώματα των εργαζομένων «εμπόδιο» στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο πρόεδρός της, Κ. Μητσοτάκης, δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει «ιδεοληψία» την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την επαναρρύθμιση της αγοράς εργασίας, αλλά ότι η κυβέρνηση παλεύει να ξαναχτίσει αυτά που γκρέμισαν οι ίδιοι, παρέα με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Αντί, λοιπόν, να ασχολείται με την απεργία ο κ. Μητσοτάκης, ας ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του, τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ν.Δ. όπως ο κ. Σπανάκης. Αυτή είναι η αντίληψή του, εξάλλου, για το εργατικό κίνημα».

Νωρίτερα η Ν.Δ. είχε αναφέρει:

«Θα ήταν κωμικό, αλλά έχει καταντήσει γραφικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση εναντίον της πολιτικής της Κυβέρνησης.

Είναι ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Είναι μια ακόμη απόπειρα να εξαπατήσουν τους πολίτες. Πρώτα χρεώνουν, μετά διαδηλώνουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL