Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
"Καθ’ όλα απαράδεκτη η επιλογή του Δημήτρη Τάπα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Καθ’ όλα απαράδεκτη η επιλογή του Δημήτρη Τάπα"

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σερρών την παραίτηση του αναπληρωτή συντονιστή της Ν.Ε. Δημήτρη Τάπα, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του σε διαγωνισμό για τη σίτιση προσφύγων “συνιστά παραβίαση των θεμελιωδών αρχών, των αξιών και της ηθικής της Αριστεράς”. “Μας ενόχλησε και μας βρήκε κατηγορηματικά αντίθετους η συμμετοχή και μόνο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό του Δημήτρη Τάπα, εν αγνοία μάλιστα της ίδιας της Ν.Ε.” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Ν.Ε. πάντως σημειώνει ότι ο διαγωνισμός αφορούσε “τη σίτιση 450 προσφύγων για 10 ημέρες και είχε προϋπολογισμό 29.000 ευρώ και στον οποίο ουδέποτε αναδείχθηκε μειοδότης, ούτε ανέλαβε ο Δημήτρης Τάπας”, κάνοντας λόγο για “τερατολογίες για ανάληψη έργου σίτισης προϋπολογισμού 750.000 ευρώ” που “υιοθετούν εκ του πονηρού και ξεδιάντροπα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι”, γεγονός που “εντάσσεται στην ενιαία συστηματική και εργώδη προσπάθεια να υπονομεύσουν και να κατασυκοφαντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση της Αριστεράς”.

“Είμαστε εδώ. Τηρούμε τις αρχές μας, δεν ταλαντευόμαστε και συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στη διαμόρφωση συνθηκών άσκησης της εξουσίας του λαού, διατηρώντας ακέραιο το ηθικό μας πλεονέκτημα. Η προσπάθεια σπίλωσης της Ν.Ε., του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα και της κυβέρνησης, με αφορμή την καθ’ όλα απαράδεκτη επιλογή του Δημήτρη Τάπα, θα πέσει στο κενό. Άμεσα και αποφασιστικά και σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών δίνουμε σήμερα την πρέπουσα πολιτική λύση επί του θέματος. Συνεχίζουμε... Δίνουμε τη μάχη, προχωράμε. Για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Θα τα καταφέρουμε γιατί είναι η ζωή μας. Είναι το μέλλον μας. Είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Θα τα καταφέρουμε...” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL