Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αν. Καρίτζης: Η Αριστερά έχει ταυτότητα και αξιακό περιεχόμενο (video)

Η Αριστερά δεν μπορεί να έχει υποψήφιο με αντισημιτική στάση, αφού ως χώρος, έχει “ανειρήνευτη και μακρόχρονη σύγκρουση με την αντισημιτική αντίληψη”, δήλωσε νωρίτερα σήμερα το μέλος της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καρίτζης, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Θεοδώρου Καρυπίδη, στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”.

Η Αριστερά δεν μπορεί να έχει υποψήφιο με αντισημιτική στάση, αφού ως χώρος, έχει "ανειρήνευτη και μακρόχρονη σύγκρουση με την αντισημιτική αντίληψη", δήλωσε νωρίτερα σήμερα το μέλος της ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καρίτζης, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Θεοδώρου Καρυπίδη, στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή".

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι "ανεξαρτήτως του αν αδικεί ή δεν αδικεί το συγκεκριμένο άνθρωπο το ζήτημα που έχει προκύψει με την αντισημιτική ανάρτηση στο facebook, το σίγουρο είναι ότι ένας πολιτικός χώρος, ο οποίος έχει ανειρήνευτη και μακρόχρονη σύγκρουση με την αντισημιτική αντίληψη και νοοτροπία που αιματοκύλισε την Ευρώπη, δεν μπορεί να έχει υποψήφιο με τέτοια στάση". Άρα, "αν διαπιστωθεί από τα συλλογικά όργανα ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Αριστερά έχει στηρίξει τον Παλαιστινιακό λαό στον αγώνα εναντίον της κατοχής που υπάρχει, αυτό όμως δεν μας έχει οδηγήσει ποτέ, ούτε μία στιγμή, στο να υποπέσουμε σε μία λογική τέτοια, η οποία είναι τελείως ξένη ως προς το αξιακό πρότυπο και στερέωμα της Αριστεράς".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο