Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ΑΜΕΚ για "58" - ΠΑΣΟΚ: Μετεξέλιξη σε κόμμα για τις εθνικές εκλογές

Την πρόθεσή της η “δημοκρατική προοδευτική παράταξη”, που θα προκύψει ως εκλογικό σχήμα μεταξύ της συνεργασίας των “58” με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κινήσεις, να προχωρήσει ως πολιτικός φορέας και στις επόμενες εθνικές εκλογές εξέφρασε η Αριστερή Μεταρρυθμιστική Κίνηση (ΑΜΕΚ) στην πρώτη συνέντευξη Τύπου..

Την πρόθεσή της η "δημοκρατική προοδευτική παράταξη", που θα προκύψει ως εκλογικό σχήμα μεταξύ της συνεργασίας των "58" με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κινήσεις, να προχωρήσει ως πολιτικός φορέας και στις επόμενες εθνικές εκλογές εξέφρασε η Αριστερή Μεταρρυθμιστική Κίνηση (ΑΜΕΚ) στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε μετά την πρόσφατη ίδρυσή της.

Η ΑΜΕΚ, που αποτελείται από πρώην και νυν στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. που διαφωνούν κάθετα με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και συγκροτήθηκε ώστε να στηρίξει το εγχείρημα των "58", κάλεσε χθες τους πολίτες της "ανανεωτικής Αριστεράς" "να συστρατευθούν στην προσπάθεια ενοποίησης της Κεντροαριστεράς ως 'το μόνο πολιτικό σχέδιο που κοιτάει στο μέλλον'", ενώ αμφισβήτησαν τις προσπάθειες συγκρότησης "πόλου" από τον Φ. Κουβέλη. Όσον αφορά στις σχέσεις με τη ΔΗΜ.ΑΡ., τα μέλη του συντονιστικού απάντησαν ότι πρόκειται για προσωπική επιλογή του καθενός. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Γ. Μεϊμάρογλου, Μ. Διόγος, Γ. Καούνης, Σ. Κουρουζίδης, Γ. Αντωνίου, Ανδ. Βαρελάς, Π. Διαμαντάκου, Μ. Γλαμπεδάκης, αλλά και το μέλος των "58" Ν. Μπίστης.

Δείτε όλα τα σχόλια