Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπ. Σπινέλι: Στη Γερμανία θεωρούν τον Τσίπρα ν. 1 εχθρό, εμείς στοιχηματίζουμε ότι θέλει ν'αλλάξει την Ευρώπη

"Ο Τσίπρας χαρακτηρίστηκε από το εξώφυλλο του Spiegel στη Γερμανία ως ο δημόσιος εχθρός ν. 1 στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε με τον Τσίπρα, γιατί τον θεωρούν εχθρό, αλλά και γιατί δεν συμπεριφέρεται σαν εχθρός", τόνισε η Μπάρμπαρα Σπινέλι στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη για την παρουσ

"Ο Τσίπρας χαρακτηρίστηκε από το εξώφυλλο του Spiegel στη Γερμανία ως ο δημόσιος εχθρός ν. 1 στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε με τον Τσίπρα, γιατί τον θεωρούν εχθρό, αλλά και γιατί δεν συμπεριφέρεται σαν εχθρός", τόνισε η Μπάρμπαρα Σπινέλι στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη για την παρουσίαση του "ψηφοδελτίου Τσίπρας".

"Η Ελλάδα υπέφερε από τις θεραπείες της λιτότητας και χρησιμοποιήθηκε σχεδόν σαν πειραματόζωο.. είναι το σύμβολο από το οποίο θα ξεκινήσουμε για να αλλάξουμε [την Ευρώπη]. Ο Τσίπρας είναι ένας πολιτικός της αριστεράς, πολύ κριτικός εναντίον αυτής της Ευρώπης όπως έγινε, αλλά θέλει να μείνει για να σώσει την ιδέα μιας καλύτερης Ευρώπης.  Για μένα αντιπροσωπεύει μια έξοδο από την εναλλακτική λύση "όχι στην Ευρώπη - ναι στην Ευρώπη", συμπλήρωσε η Μπάρμπαρα Σπινέλι. 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις