Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιταλία: Το "ψηφοδέλτιο Τσίπρα" γεννήθηκε στη Ρώμη εναντίον της Grosse Koalition (VIDEO)

"Γεννήθηκε το ψηφοδέλτιο Τσίπρας", λέει η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα Repubblica στην ιστοσελίδα της που φιλοξενεί σήμερα την είδηση για τη συνέντευξη Τύπου και δηλώσεις από τους διανοούμενους που έκαναν το κάλεσμα για την ενότητα της ιταλικής αριστεράς με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το "ψηφοδέλτιο Τσίπρα" έκανε σήμερα το ντεμπούτο του στη Ρώμη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Μάρκο Ρεβέλι και ο Γκουίντο Βιάλε, με την πανταχού παρούσα Μπάρμπαρα Σπινέλι, τρεις από τους έξι διανοούμενους που δημοσίευσαν το κάλεσμα για την ενότητα της ιταλικής αριστεράς και των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων για μια άλλη Ευρώπη..Οι Ρεβέλι και Βιάλε παρουσίασαν την πρωτοβουλία και έδωσαν τις πρώτες αιχμές για το επικείμενο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Ρώμη, όπου θα παραστεί σε ανοικτή εκδήλωση του "ψηφοδελτίου" και στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις