Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρεμιέρα «ψηφοδελτίου Τσίπρα» στη Ρώμη

Οι διανοούμενοι που παρουσίασαν το κάλεσμα για τη δημιουργία του «ψηφοδελτίου Τσίπρα» στην Ιταλία θα δώσουν σήμερα συνέντευξή Τύπου στη Ρώμη για να παρουσιάσουν τις 14.000 υπογραφές που συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα και να κάνουν έκκληση σε όλες...

Οι διανοούμενοι που παρουσίασαν το κάλεσμα για τη δημιουργία του «ψηφοδελτίου Τσίπρα» στην Ιταλία θα δώσουν σήμερα συνέντευξή Τύπου στη Ρώμη για να παρουσιάσουν τις 14.000 υπογραφές που συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα και να κάνουν έκκληση σε όλες τις συλλογικότητες, οργανώσεις, πολιτικά κόμματα, ανέντακτους και δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν στην ενωτική πρωτοβουλία.

Τη συνέντευξη Τύπου διοργανώνει η Μπάρμπαρα Σπινέλι, ο Πάολο Φλόρες ντ'Αρκάις, ο Γκουίντο Βιάλε, ο Μάρκο Ρεβέλι και ο Αντρέα Καμιλέρι, που παρουσίασαν το κάλεσμα: «Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι. Με τον Τσίπρα ένα αυτόνομο ψηφοδέλτιο της κοινωνίας των πολιτών».

Στη συνέντευξη θα παρουσιαστεί και το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα και της πρωτοβουλίας του «ψηφοδελτίου» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στη Ρώμη στο ιστορικό «Θέατρο Βάλε», που έχει καταληφθεί από τον Ιούνιο του 2011, αποτελώντας μια πραγματική πολιτιστική ανατροπή στο όνομα της επανάκτησης των κοινών αγαθών.

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα παραμείνει στη Ρώμη για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΚΕΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις