Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρένα Δούρου: Η Αττική θα δείξει τον δρόμο της ανατροπής και της ελπίδας

Η αρχή του τέλους μιας διακυβέρνησης που έχει οδηγήσει στην καταστροφή της χώρας οφείλει να ξεκινήσει από την Αττική. Οι πολίτες με την ψήφο τους στέλνουν σαφές μήνυμα. Η Περιφέρεια Αττικής θα δείξει τον δρόμο τής ανατροπής και της ελπίδας για την πατρίδα μας.

Η αρχή του τέλους μιας διακυβέρνησης που έχει οδηγήσει στην καταστροφή της χώρας οφείλει να ξεκινήσει από την Αττική. Οι πολίτες με την ψήφο τους στέλνουν σαφές μήνυμα. Η Περιφέρεια Αττικής θα δείξει τον δρόμο τής ανατροπής και της ελπίδας για την πατρίδα μας. Θα αναστρέψει την ανθρωπιστική καταστροφή που βιώνει η κοινωνία, θα δείξει τον δρόμο για τη δημοκρατία, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, έννοιες που η σημερινή διακυβέρνηση έχει εξευτελίσει.

Στον κοινό αυτόν αγώνα για το αύριο της πατρίδας δεν περισσεύει κανείς. Το κάλεσμα αφορά όλες και όλους που αγωνιούν για το μέλλον της νέας γενιάς, για την αξιοπρέπεια της χώρας. Για όλους εμάς τους πολλούς, που ξέρουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και θα τον βαδίσουμε μαζί με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν από καιρό.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις