Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Βουλή: Υβρεολόγιο κατά πάντων από τον Ηλ. Κασιδιάρη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βουλή: Υβρεολόγιο κατά πάντων από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Φωτογραφία αρχείου

Νέα πρόκληση από τον Ηλία Κασιδιάρη, χθες στη Βουλή, ο οποίος αποκάλεσε συλλήβδην τους βουλευτές προδότες, απατεώνες και κλέφτες με αφορμή την προφυλάκιση άλλων τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. "Η Βουλή έχει καταντήσει πλέον διαφθορείο του ελληνισμού" είπε και πρόσθεσε ότι "όσο παραμένω ελεύθερος -διότι είναι πολύ συγκεκριμένο και βρόμικο το σχέδιο να πάω και εγώ και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή- θα έρχομαι στην αίθουσα αυτή, για να λέω την αλήθεια. Η αλήθεια είναι μία και συγκεκριμένη και την έχει κατανοήσει πλήρως ο ελληνικός λαός. Είστε όλοι απατεώνες και κλέφτες".

Ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας ζήτησε να διαγραφούν οι χαρακτηρισμοί από τα πρακτικά, ενώ ο χρυσαυγίτης συνέχιζε να φωνάζει, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου και Παναγιώτη Ρήγα που φώναζαν "να τα πεις στους δικούς σου αυτά, τραμπούκε!".

"Αν νομίζετε ότι είναι παράνομη η Βουλή, έχετε έναν τρόπο: Να σηκωθείτε να φύγετε, να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός" είπε ο Γ. Δριβελέγκας, ενώ όρθιος ο Ηλ. Κασιδιάρης αποχωρώντας μαζί με τους χρυσαυγίτες φώναζε: "Ντροπή". "Εσύ να ντραπείς! Και βγάλε το χέρι από την τσέπη! Όταν μου μιλάς, να βγάζεις το χέρι από την τσέπη. Ακούς τι σου λέω; Ορίστε μας! Τραμπούκοι!" απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε: "Παράνομη" η Βουλή; Να σηκωθούν να φύγουν από τη Βουλή, αν είναι παράνομη, να ησυχάσει η Βουλή, να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός από τους τραμπούκους και τους φασίστες!".

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL