Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκλογικό δίλημμα λόγω σκανδάλων

Η χιονοστιβάδα σκανδάλων με τα "θαλασσοδάνεια" του Τ.Τ. και τις "χρυσές" μίζες στα εξοπλιστικά αγγίζουν πλέον και τα δύο κόμματα της "αδύναμης κυβερνητικής πλειοψηφίας", όπως τη χαρακτήρισε ο Στουρνάρας. Ο Σαμαράς, μπροστά στον κίνδυνο της πλήρους απαξίωσης

O Σαμαράς αναζητεί άλλοθι για εκλογές μπροστά στην πλήρη απαξίωση

Η χιονοστιβάδα σκανδάλων με τα "θαλασσοδάνεια" του Τ.Τ. και τις "χρυσές" μίζες στα εξοπλιστικά αγγίζουν πλέον και τα δύο κόμματα της "αδύναμης κυβερνητικής πλειοψηφίας", όπως τη χαρακτήρισε ο Στουρνάρας. Ο Σαμαράς, μπροστά στον κίνδυνο της πλήρους απαξίωσης, προσπαθεί να μεταθέσει για μετά τις εκλογές τα νέα επώδυνα μέτρα που ζητεί η τρόικα και επιχειρεί να αντιστρέψει το σκληρό δίλημμα που αντιμετωπίζει ο ίδιος, "εκλογές ή πλήρης απαξίωση", αναζητώντας οδό διαφυγής. Καταφεύγει στη στρατηγική της έντασης και καλλιεργεί την άκαιρη προεδρολογία, επιχειρώντας να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τη διάλυση της Βουλής, εάν δεν συναινέσει στο πρόσωπο του νέου προέδρου, θέτοντας στον λαό το ψευδεπίγραφο δίλημμα "μέσα ή έξω από το ευρώ". Προσποιείται ότι κάνει κάθαρση και ότι αντιστέκεται στην τρόικα, ενώ στην πραγματικότητα απαξιώνεται καθημερινά όλο και περισσότερο, καθώς το σαθρό σύστημα της διαπλοκής, πολιτικά πρόσωπα, μεγαλοκαναλάρχες και στελέχη του τραπεζικού συστήματος, βουλιάζει όλο και περισσότερο στη δίνη των σκανδάλων.

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ: Ψάχνουν άλλοθι για εκλογές

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις