Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι”

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

“Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν αλλά ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Τατσόπουλου.

"Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν αλλά ούτε κρατάμε και κανέναν με το ζόρι": Με τη φράση αυτή ο Αλέξης Τσίπρας συμπύκνωσε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκλειστικό θέμα τη συμπεριφορά του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση του προεδρείου της Κ.Ο., η οποία θα αποδοκιμάζει τον Π. Τατσόπουλο. Την Τετάρτη, τέλος, στην προγραμματισμένη εδώ και ημέρες συνεδρίαση της Κ.Ο. με θέμα το νέο κανονισμό λειτουργίας της, αναμένεται να τεθεί επίσης το θέμα Τατσόπουλου.

Στη συνεδρίαση δεν παρέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος όμως κατά πληροφορίες ενδέχεται να έχει συνάντηση με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις