Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεδριάζει την Κυριακή η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και το επικείμενο συνέδριο του Κόμματος Ενωμένης Αριστεράς (13 ώς 15 Δεκεμβρίου), οι εργασίες του οποίου θα κορυφωθούν με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και το επικείμενο συνέδριο του Κόμματος Ενωμένης Αριστεράς (13 ώς 15 Δεκεμβρίου), οι εργασίες του οποίου θα κορυφωθούν με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, θα είναι τα δύο θέματα της ολοήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή, στο Cine Κεραμεικός. Οι εργασίες θα ανοίξουν με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις 11 το πρωί, ενώ δεν προβλέπεται να τελειώσουν πριν τις 10 το βράδυ. Μια τελευταία συζήτηση, πριν την Κ.Ε., θα γίνει στην Πολιτική Γραμματεία, που θα συνεδριάσει σήμερα.

Αναφορικά με το συνέδριο του ΚΕΑ, τα μέλη της Κ.Ε. θα συζητήσουν επί του πολιτικού κειμένου που από κοινού έχουν συνθέσει τα 39 κόμματα, που συναπαρτίζουν το ΚΕΑ. Μέσα από το τελικό 14σέλιδο ντοκουμέντο -τα κυριότερα σημεία του οποίου παρουσιάζει σήμερα η "Αυγή"- εστιάζει στα μεγάλα θέματα, της Δημοκρατίας και της οικονομικής κρίσης, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την κρισιμότητα της επικείμενης πολιτικής μάχης των ευρωεκλογών.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις