Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.9°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C19.4°C
4 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 100%
Γ.Κυρίτσης: Έλλειμμα στρατηγικής - Τακτική «βλέποντας και κάνοντας» από την κυβέρνηση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Κυρίτσης: Έλλειμμα στρατηγικής - Τακτική «βλέποντας και κάνοντας» από την κυβέρνηση (Video)

Για «πρόβλημα εθνικής στρατηγικής» στην εξωτερική πολιτική, έκανε λόγο ο Γιώργος Κυρίτσης με αφορμή την ελληνοτουρκική ένταση στην ανατολική μεσόγειο προσθέτοντας ότι η έλλειψη αυτής της της στρατηγικής οδηγεί την κυβέρνηση στο «βλέποντας και κάνοντας, πολιτική η οποία δε θα μας βγάλει πουθενά».https://www.youtube.com/embed/n52-EVZlqPA

«Ως Ελλάδα δεν έχουμε καταλήξει ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος της Τουρκίας και του Ερντογάν και ποιοι στόχοι λειτουργούν ως αντιπερισπασμοί», επεσήμανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Σχολιάζοντας τη μερική συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, ο Γ.Κυρίτσης σημείωσε ότι την προετοίμασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν την υπέγραψε καθώς προσέκρουε σε μια σειρά από ζητήματα τα οποία δεν ήταν υπέρ της Ελλάδας.

«Η κυβέρνηση "πήγε πίσω" στην επήρεια των νησιών, γεγονός το οποίο μπορεί να αποτελέσει επιχείρημα υπέρ της Τουρκίας σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση», σημείωσε ο Γ.Κυρίτσης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL