Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Πολάκης για Σ. Νικολάου: Έδωσε απευθείας ανάθεση για Δημόσιες Σχέσεις

Eurokinissi

Στα έργα και τις ημέρες της γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου επανέρχεται με νέα ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης

«Και σα να μη μας έφταναν όλα τούτα πρέπει να φροντίσουμε και το επικοινωνιακό προφίλ της κας Νικολάου», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Στις 20/3/2020 γίνεται η δέσμευση πίστωσης (...)  24.800,00€ για «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής»

Η ανάρτησή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο Facebook:

«ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ Η ΚΥΡΙΑ!!!!

Έδωσε και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 25.000 ευρώ για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !!!

Και σα να μη μας έφταναν όλα τούτα πρέπει να φροντίσουμε και το

Επικοινωνιακό προφίλ της κας Νικολάου

Στις 20/3/2020 γίνεται η δέσμευση πίστωσης

Στις 13/4/2020 δημοσιεύεται το εξής:

«Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής»

Στην Ρέτσα Σταματία για το υπόλοιπο του 2020, αμοιβή 24.800,00€

[ΑΔΑ: 6ΦΖΦ46ΜΤΛΒ-Μ3Γ ]

Αέρας κοπανιστός δηλαδή ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!

Ακόμα την έχεις στη θέση της ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;;;

ΥΓ1 όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μόνο η «λίστα Πέτσα» .Ειναι και όλες αυτές οι «κρυφες» δαπάνες των υπουργείων ,των γραμματειών,των ΔΕΚΟ κλπ κλπ που κατευθύνονται στα πεινασμένα στόματα των παπαγαλακιών της δημοσιογραφιας για να λιβανίζουν τον Μωϋσή και την κυβερνήσατε του.....

Υγ2 και η ανάθεση βέβαια όχι σε καμία δευτεροτριτη... σε αυτό το στέλεχος-ΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΑ- των άριστων !!Υποψηφια της ΝΔ στην Εύβοια το 2012 και μετά διορισμένη στην ΕΡΤ και αποσπασμένη με 3 χιλιαρικακια το μην στο γραφείο του Κεσίσογλου!!! Αυτός ο ΕΣΜΟΣ ξαναγύρισε και τρώει!!!»

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις