Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά έχουν δώσει αίμα, δεν ρουφάνε αίμα (Video)

Eurokinissi

«O ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ιστορικό πλεονέκτημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά έχουν δώσει αίμα και δεν ρουφάνε αίμα» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«O ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ιστορικό πλεονέκτημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά έχουν δώσει αίμα και δεν ρουφάνε αίμα». Αυτό τόνισε κλείνοντας την ομιλία τους στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις έρχεται υποτίθεται να καλύψει ένα κενό, το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει.

Αλήθεια όλο αυτό το υπόδειγμα πολιτικής δράσης που επιδεικνύει τώρα η ΝΔ για την αντιμετώπιση της ανομίας, όταν υπήρχαν οι ακραίες, χυδαίες και ελεεινές αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή την ευαισθησία που την είχανε κρυμμένη.

Όταν δέχονταν επιθέσεις οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κινδύνευε η σωματική τους ακεραιότητα στην Πιερία και άλλες περιοχές, όταν πετούσαν βόμβες μολότωφ στα σπίτια των βουλευτών, που ήταν αυτό το υπόδειγμα της ηθικής και πολιτικής αξιοπρέπειας που σήμερα προβάλει η κυβερνητική πλειοψηφία;

Γιατί δεν θυμηθήκαν τότε να υψώσουν τη ρομφαία και τον πυρσό της τάξης και της ευνομίας;

O ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ιστορικό πλεονέκτημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά έχουν δώσει αίμα και δεν ρουφάνε αίμα».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις