Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η άδεια αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» τρία λεπτά μετά την αναχώρηση Μητσοτάκη

Ολα στο πόδι! - Ο φάκελος της Τεχνικής Περιβαλλοντικής Μελέτης είχε υποβληθεί προς έγκριση στις 22 Ιουνίου

Παρανόμως, ως φαίνεται, χωρίς την απαιτούμενη αδειοδότηση, ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις show στο Ελληνικό! Άμα τη αναχωρήσει του πρωθυπουργού, στις 11 και 3 λεπτά, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η απόφαση της αρμόδιας διεύθυνσης με την οποία εγκρίθηκε η Τεχνική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΤΕΠΕΜ) για την εγκατάσταση και λειτουργία του εργοταξίου εξυπηρέτησης της πρώτης φάσης κατεδαφίσεων σε εφαρμογή της υπ’ αρ. 74502 ΕΞ 2019 EMΠ/4.07.2019 ΚΥΑ «Έγκριση γενικής οργάνωσης του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά και των περιβαλλοντικών όρων αυτού».

Η εν λόγω απόφαση, με αποδέκτες την Ελληνικό Α.Ε., Lamda Development A.E. και Intrakat, καθορίζει τους περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας του εργοταξιακού χώρου επιφάνειας περίπου 148 στρ., παραπλεύρως της Λεωφόρου Ποσειδώνος και του Βοηθητικού Εργοταξίου Υποστήριξης. Ο φάκελος της ΤΕΠΕΜ είχε υποβληθεί προς έγκριση μόλις στις 22 Ιουνίου και η απόφαση ισχύει για ένα χρόνο. Μάλιστα «η παρούσα απόφαση και η ΤΕΠΕΜ που τη συνοδεύει θα πρέπει να βρίσκονται στον εργοταξιακό χώρο και να επιδεικνύονται σε κάθε αρμόδιο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία»!

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις