Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Η πραγματογνωμοσύνη Μιωνή δικαιώνει τον Ν. Παππά!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η πραγματογνωμοσύνη Μιωνή δικαιώνει τον Ν. Παππά!

Χθες ο Σάμπυ Μιωνής έστειλε στην Επιτροπή έκθεση ιδιώτη πραγματογνώμονα, τον οποίο πλήρωσε ο ίδιος, προκειμένου να επαληθεύσει την αυθεντικότητα της παράνομης υποκλοπής που έκανε! Όμως, σύμφωνα με πηγές της Προκαταρκτικής που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε ότι «ο πραγματογνώμονας του Μιωνή διαψεύδει τον Μιωνή και επιβεβαιώνει τον Νίκο Παππά».

Το κύριο συμπέρασμα είναι ότι ο Ν. Παππάς είπε πως «κάποιοι βγάζουν λεφτά» αναφερόμενος σε αυτούς που προσεγγίζουν την κυβέρνηση, όπως ο Σ. Μιωνής, «και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Σταύρος Παπασταύρου (στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά) και ο Μιωνής, που από τότε έβγαζαν λεφτά, όπως έχει αναφέρει από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Παππάς».

1. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση, μετά την αποθορυβοποίηση των ακατάληπτων σημείων που έκανε ο ιδιώτης πραγματογνώμονας της πλευράς Μιωνή, η φράση Παππά που δεν ακούγεται είναι η εξής: «...οι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να μας προσεγγίσουν να είναι απόλυτοι».

Άρα η πλήρης φράση του Ν. Παππά είναι: «...Ξέρω και καταλαβαίνω ότι σε αυτό το επίπεδο της πολιτικής οι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να μας προσεγγίσουν να είναι απόλυτοι. Καμία αντίρρηση! Ξέρω, καταλαβαίνω, οσμίζομαι, μαθαίνω ότι κάποιοι βγάζουνε λεφτά. Λεφτά!».

2. Στην πραγματογνωμοσύνη αναφέρεται ότι η διακοπή της παράνομης καταγραφής (όπως και η έναρξη) έγινε από τον ίδιο τον Μιωνή «διαμέσου των πλήκτρων ελέγχου της συσκευής που την πραγματοποιεί». Η λήξη της καταγραφής δεν έγινε, λοιπόν, «λόγω τέλους της μπαταρίας του καταγραφικού μηχανήματος», όπως υποστήριζε ο Σ. Μιωνής.

Το ενδιαφέρον είναι ότι «η λήξη της καταγραφής (που έγινε από τον ίδιο τον Μιωνή, όπως λέει και ο ιδιώτης πραγματογνώμονας) έγινε ακριβώς στο σημείο όπου ξεκινά (από τον Μιωνή) η ανάλυση / περιγραφή της σχέσης Σταύρου Παπασταύρου και Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Για ποιον λόγο άραγε ο Μιωνής έκλεισε το καταγραφικό εκείνη τη στιγμή;»

3. Διαπιστώθηκε λαθροχειρία: Ο Μιωνής, που υποστηρίζει ότι ο Στ. Παπασταύρου δεν θα μιλούσε ποτέ για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη ακόμη και αν ήταν ένοχη, «έκοψε» φράση που δείχνει πως ο ίδιος δεν αποκλείει να είναι ένοχη! Η φράση που λέει ο Σ. Μιωνής είναι: «Μπορεί να έχει κάνει (σ.σ.: η Μαρέβα)». Στην απομαγνητοφώνηση που διανεμήθηκε ο Μιωνής λέει (για Μαρέβα): «Δεν ξέρω τι έχει κάνει, μπορεί να μην έχει κάνει τίποτα η Μαρέβα». Στην πραγματικότητα ο Μιωνής λέει: «Δεν ξέρω τι έχει κάνει. Μπορεί να μην έχει κάνει τίποτα η Μαρέβα. Μπορεί να έχει κάνει».

Η συγκεκριμένη αναφορά έχει απαλειφθεί και από την απομαγνητοφώνηση που κατέθεσε εκ νέου η πλευρά Μιωνή μαζί με την έκθεση του ιδιώτη πραγματογνώμονα.

«Ο Ν. Παππάς συνεχίζει να ψεύδεται. Το ίδιο έκανε και στην Επιτροπή» σχολίασαν κύκλοι της Ν.Δ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL