Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος: Θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε την κοινωνία και την δημοκρατία

«Μπροστά στην κοινωνική χρεοκοπία που έρχεται η κυβέρνηση επιθυμεί η πολιτική αντιπαράθεση να βουλιάξει στον βούρκο» τονίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης

«Ένα κορίτσι εννιά ετών λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο, με μητέρα άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλο. Ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε εκτίμηση για 16% ύφεση στο δεύτερο τρίμηνο, χωρίς να πει ούτε μια κουβέντα για έκτακτα μέτρα κοινωνικής στήριξης. Μπροστά στην κοινωνική χρεοκοπία που έρχεται η κυβέρνηση επιθυμεί η πολιτική αντιπαράθεση να βουλιάξει στον βούρκο» δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Δική μας δουλειά είναι να κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε την κοινωνία και την δημοκρατία» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις