Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να παλέψουμε ώστε το νομοσχέδιο του Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να παλέψουμε ώστε το νομοσχέδιο του Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά

Κάλεσμα συμμετοχής στην σημερινή διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος στις 18.00 απευθύνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

«Εν μέσω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, και με την Βουλή να υπολειτουργεί, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε στη ψήφιση ενός περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου.

Παρά τις αντιδράσεις του συνόλου των περιβαλλοντικών οργανώσεων που ζητούσαν την απόσυρσή του, και παρά το γεγονός ότι ήδη βρισκόμαστε ενώπιον των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, η κυβέρνηση επέλεξε να θυσιάσει το περιβάλλον στο βωμό του κέρδους των μεγάλων επενδυτικών συμφερόντων που η ίδια εκπροσωπεί» αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

«Όμως, το περιβάλλον ανήκει σε όλους και όλες και είναι ευθύνη όλως μας να το προστατεύσουμε και την ίδια στιγμή να παλέψουμε ώστε το νομοσχέδιο του κ. Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, καλούμε κάθε νέο και νέα να συμμετάσχει στη διαμαρτυρία για την ακύρωση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Καλούμε και συμμετέχουμε στην σημερινή (05/06) προγραμματισμένη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος στις 18.00 μ.μ.» καταλήγει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL