Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Αναγνωστοπούλου: Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι παίζεται και με τη Δικαιοσύνη;

Euokinissi

«Τα πράγματα δεν είναι αστεία πια. Ο κ. Σκέρτσος έκανε ωμή παρέμβαση για ν αντικατασταθεί η Εισαγγελέας. Μάλλον δεν βόλευε κάποιους»

Την παρέμβαση από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

«Τα πράγματα δεν είναι αστεία πια. Ο κ. Σκέρτσος έκανε ωμή παρέμβαση για ν αντικατασταθεί η Εισαγγελέας. Μάλλον δεν βόλευε κάποιους. Εδώ έχουμε στυγνή, στυγνότατη δεξιά αντίληψη για τη Δημοκρατία» σημειώνει η Σ. Αναγνωστοπούλου και προσθέτει:

«Η δίκη είναι στην πιο κρίσιμη καμπή της και ο υφυπουργός ενοχλήθηκε από την αγόρευση της εισαγγελέως. Και μην ζητάμε να αποπεμφθεί ο Σκέρτσος από τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός συναίνεσε να μεταβληθεί το σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι παίζεται και με τη Δικαιοσύνη;».

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις