Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Σ. Πέτσας για ιδιωτικές κλινικές: Δεν πρέπει να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι; (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Πέτσας για ιδιωτικές κλινικές: Δεν πρέπει να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι; (video)

https://www.youtube.com/embed/adSGlFrUV9o

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας συγκεκριμένα κατά την σημερινή ενημέρωση ανέφερε: ότι πριν από δύο μήνες είχαμε 565 ΜΕΘ ενώ σήμερα 813 –συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών, ο ίδιος υποστήριξε "ψευδή "όσα ακούγονται και γράφονται για υπερτιμολογήσεις στις ΜΕΘ των ιδιωτικών νοσοκομείων.

«Τα όσα λέγονται ότι από 800 ευρώ η τιμή θα πάει στα 1.600 ευρώ για κάθε ΜΕΘ είναι ψευδέστατα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι "οι ιδιωτικές ΜΕΘ όταν επιτάσσονται, αποζημιώνονται οι ιδιώτες και μέσα στην αποζημίωση περιλαμβάνεται και η πληρωμή των ιατρών και των νοσηλευτών". "Δεν πρέπει να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι;” διερωτηθηκε.

Το πρόσωπο του Ιανού που εμφανίζουν, στα λόγια στήριξη ΕΣΥ και εργαζόμενων, στις πρακτικές κοινωνική μεροληψία στην τύχη που προορίζουν για όλους, αυτές οι νεοφιλελεύθερες εμμονές και ιδεοληψίες, πνίγονται μέσα στο τσουνάμι της πανδημίας, είπε χαρακτηριστικά ο Π. Σκουρλέτης στο Κόκκινο.

Π. Πολάκης: Αντί να κάνουν επίταξη στις ιδιωτικές κλινικές τους πληρώνουν διπλάσια

Να σημειωθεί ότι το θέμα έφερε στη δημοσιότητα για το υπερβολικό αντίτιμο που θα δοθεί στις ιδιωτικές κλινικές ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος στο Kontra Channel σε συνέντευξή του είχε αναφέρει:

«Θα πρέπει να διπλασιαστούν οι κλίνες» είπε ο Παύλος Πολάκης και να στρατευθούν όλοι απέναντι στην πανδημία.

Στην άμεση ενίσχυση που χρειάζεται το Δημόσιο Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, στην "ένεση" με 19.500 προσλήψεις που είχαν γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ και την καθυστέρηση τώρα από την κυβέρνηση της Ν.Δ. να προχωρήσει προσλήψεις αλλά και επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών αναφέρθηκε χθες σε συνέντευξή του ο πρώην αν. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

"Διότι ενώ έχουμε βάλει όλοι πλάτη και μεις ως αντιπολίτευση, για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και κάποιοι θέλουν να το πληρωθούν χρυσό κάτι για να βοηθήσουν τη χώρα να τα καταφέρει. Επίσης ρίχνουν αυτούς που παλιότερα είχαν κάνει συμφωνία με το κράτος. Αντί να κάνει επίταξη στις ιδιωτικές κλινικές τους πληρώνουν διπλάσια."

ΠΟΕΔΗΝ: Επιτακτική ανάγκη αύξησης κλινών ΜΕΘ και αναπνευστήρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL