Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες για τις προσλήψεις στα Νοσοκομεία και τις ΜΕΘ (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες για τις προσλήψεις στα Νοσοκομεία και τις ΜΕΘ (Ηχητικό)

Δεν μπορεί να υπάρξει απλώς «παρένθεση» και μετά επιστροφή στην νεοφιλελεύθερη «ορθοδοξία», η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κριθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες για τις προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, την εξασφάλιση κρεβατιών ΜΕΘ χωρίς κερδοσκοπία ιδιωτών, την διάθεση υλικών προστασίας στην «πρώτη γραμμή», την εκμετάλλευση των νέων δυνατοτήτων στα τεστ για τον κορωνοϊό, είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο. Στην Ευρώπη, απαιτείται πλέον γενναία στροφή με πρόταξη δημόσιων δαπανών χωρίς φειδώ, μεγάλων παρεμβάσεων και επενδύσεων σε κάθε χώρα, ενίσχυσης της Υγείας, της εκπαίδευσης, όλα αυτά σημαίνουν διαφορετική στρατηγική για την Ευρώπη και την ΕΚΤ, υπογράμμισε.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/783574804&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καλή επικοινωνιακή παρουσία, αλλά απέναντι στην πανδημία χρειάζεται ουσία και συγκεκριμένα μέτρα. Θα κριθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, για άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, νέα κρεβάτια ΜΕΘ χωρίς κερδοσκοπίες, υλικά προστασίας στην πρώτη γραμμή, είπε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ σημείωσε ότι καθώς σποκαλύπτονται νέες δυνατότητες στα τεστ, χρειάζεται στοχευμένη πολιτική για να αξιοποιηθούν.

Το πρόσωπο του Ιανού που εμφανίζουν, στα λόγια στήριξη ΕΣΥ και εργαζόμενων, στις πρακτικές κοινωνική μεροληψία στην τύχη που προορίζουν για όλους, αυτές οι νεοφιλελεύθερες εμμονές και ιδεοληψίες, πνίγονται μέσα στο τσουνάμι της πανδημίας, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πλέον, σε όλο τον κόσμο, μπαίνουν νέα διλήμματα, ποια θα είναι διάρθρωση της παγκοσμιοποιημένης παραγωγής σε κρίσιμους τομείς.

Η υιοθέτηση μίας πολιτικής δημοσιονομικής και νομισματικής επέκτασης θα ήταν ουσιαστικά αμφισβήτηση του νεοφιλελεύθερου υποδείγματος, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει «παρένθεση» και επιστροφή στην νεοφιλελεύθερη «ορθοδοξία», έχουμε φτάσει σε σταυροδρόμι, υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης. Πρέπει η απάντηση να είναι γενναία στροφή με πρόταξη δημόσιων δαπανών χωρίς φειδώ, μεγάλων παρεμβάσεων και επενδύσεων σε κάθε χώρα, ενίσχυσης της Υγείας, της εκπαίδευσης, όλα αυτά σημαίνουν διαφορετική στρατηγική για την Ευρώπη και την ΕΚΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL