Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.1°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
1 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C20.8°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.7°C
2 BF 59%
Χρ. Γιαννούλης: Κοινοβουλευτικό έκτρωμα, η ΝΔ αλλάζει τους νόμους όπως τα πουκάμισα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Γιαννούλης: Κοινοβουλευτικό έκτρωμα, η ΝΔ αλλάζει τους νόμους όπως τα πουκάμισα (Video)

«Δε συζητάμε για το ποδόσφαιρο, συζητάμε για τη Δημοκρατία και την εντιμότητα της κυβέρνησης» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης αναφερόμενος στην τροπολογία για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που ψηφίζεται σήμερα.https://www.youtube.com/embed/7dWYEoIu_xk

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1 έκανε λόγο για μία κυβέρνηση «άλλα αντί άλλων. Όπως στην περίπτωση του διοικητή της ΕΥΠ, αλλάζει τους νόμους λες και αλλάζει πουκάμισα» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η σημερινή ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τη Δημοκρατία και την κοινοβουλευτική τάξη.

Ο Χρ. Γιαννούλης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται και χρησιμοποιεί τη Βουλή με κουτοπονηριές. «Δεν εμφανίζεται ο Αυγενάκης στη Βουλή και εμφανίζεται η Μενδώνη που αν την ρωτήσεις με πόσους παίκτες παίζεται το ποδόσφαιρο μπορεί να σου απαντήσει με 42».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε απαράδεκτη την τροπολογία με τις συνθήκες που έρχεται και ανέφερε ότι το όλο σκηνικό στήθηκε από την κυβέρνηση, κάτι που όπως είπε, αποδεικνύεται από την πραγματικότητα.

«Ο κ. Αυγενάκης καταστρατήγησε το νόμο Βασιλειάδη. Η ονομαστική ψηφοφορία έχει τη λογική ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων απέναντι σε ένα κοινοβουλευτικό έκτρωμα» υπογράμμισε ο Χρ. Γιαννούλης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL