Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ό. Γεροβασίλη: Το αφήγημα περί σκευωρίας Novartis θα γυρίσει μπούμερανγκ (Video)

H γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖA επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν βγαίνει κάτι από την όλη προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει η ατζέντα περί σκευωρίας Novartis

«Το σκάνδαλο Novartis είναι ένα σκάνδαλο υπό διερεύνηση. Μέχρι στιγμής δεν βγαίνει τίποτα από την προσπάθεια να αλλάξει η ατζέντα περί σκευωρίας που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Παπαγγελόπουλο. Θα γυρίσει μπούμερανγκ» τόνισε  η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου που κατέθεσε χτες στην Προκαταρκτική Επιτροπή είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση Novartis ενώ δήλωσε ότι δεν είχε συνομιλήσει ποτέ με τον Δ. Παπαγγελόπουλο για τη Novartis.

«Βλέπουμε να παρελαύνουν εισαγγελείς που λένε ότι κάποιος προσπάθησε να τους πιέσει αλλά οι ίδιοι δεν ενέδωσαν ποτέ. Ο ένας δε ξέρει τίποτα για τον άλλον. Δεν έχουμε αποτελέσματα, τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος γιατί η ιστορία συνεχίζεται» κατέληξε η Όλγα Γεροβασίλη.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο