Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυκλοφόρησε το 4ο newsletter του iSYRIZA

«Η κυβέρνηση της ΝΔ υπονομεύει τη λαϊκή ετυμηγορία με την ψήφιση ενός εκλογικού συστήματος που ανήκει σε εποχές που είχαμε αφήσει πίσω μας», αναφέρει το τέταρτο newsletter του iSYRIZA, σχολιάζοντας τον νέο εκλογικό νόμο

Με τον τίτλο «Επιστροφή στο γκρίζο παρελθόν» κυκλοφόρησε το 4ο ενημερωτικό newsletter του iSYRIZA σήμερα, σχολιάζοντας τον εκλογικό νόμο της κυβέρνησης.

Το εξώφυλλο συνοδεύεται από ένα editorial με εκτενείς αναφορές στις παλινωδίες της κυβέρνησης αλλά και την προσπάθειά της να επιστρέψει η χώρα στην εποχή των μνημονίων παρ’ ότι ο κύκλος των μνημονιακών παγετώνων έκλεισε οριστικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναλύονται οι αντιλαϊκές της σκέψεις για το νέο ασφαλιστικό σύστημα, η εξυπηρέτηση των κολλεγιαρχών μέσω του νέου status quo, που δημιουργεί στην Παιδεία, οι αποτυχίες της στην εξωτερική πολιτική και οι παλινωδίες της στο προσφυγικό.

Τα υπόλοιπα άρθρα του newsletter, διατρέχουν όλη την πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας.

Για να μπορεί κάποιος να λαμβάνει τα ενημερωτικά newsletter και να εκμεταλλευτεί τις λειτουργίες της πλατφόρμας θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει εγγραφή ως μέλος της πλατφόρμας του iSYRIZA.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις