Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Βέττας: Τα δύο μεγάλα ψέματα της Ν.Δ.: 13η σύνταξη και κατώτατος μισθός (Video)

«Τα δυο μεγάλα ψέματα της ΝΔ: Η κατάργηση της 13ης σύνταξης και η αύξηση του κατώτατου μισθού»

«Ουδείς περίμενε ότι η ΝΔ μέσα σε έξι μήνες θα έχει κατρακυλήσει τόσο πολύ. Όποιος έβαλε στοίχημα, θα το έχει χάσει…» δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, αναφέρθηκε στα δυο μεγάλα ψέματα της ΝΔ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Στην κατάργηση της 13ης σύνταξης και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία, σύμφωνα με τις προεκλογικές υποσχέσεις, θα ήταν διπλάσια σε σχέση με τον ρυθμό ανάπτυξης.

Σχετικά με την δημόσια υγεία, ο Δ. Βέττας επισήμανε ότι η μεγάλη μπίζνα είναι οι διαγνωστικές εξετάσεις, εξού και «η πρεμούρα της ΝΔ να βάλει ΣΔΙΤ σε τρία μεγάλα νοσοκομεία».

Παράλληλα, έκανε αναφορά στο διογκωμένο επιτελικό κράτος της ΝΔ, με τους χιλιάδες μετακλητούς. «Αφού βάλανε τα παιδιά τους, αυξήσαν τους μισθούς. Ένας απόφοιτος δευτεροβάθμιας πληρώνεται ως απόφοιτος τριτοβάθμιας» υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Τους χιλιάδες μετακλητούς τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Το επιτελικό κράτος χάθηκε στη Σαμοθράκη και στη Μαλακάσα».

Τέλος, ο Δ. Βέττας κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει σύντομα στη Βουλή νομοσχέδιο με την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για να μην χαθούν σπίτια.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις