Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Δ. Βέττας: Τα δύο μεγάλα ψέματα της Ν.Δ.: 13η σύνταξη και κατώτατος μισθός (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Βέττας: Τα δύο μεγάλα ψέματα της Ν.Δ.: 13η σύνταξη και κατώτατος μισθός (Video)

«Ουδείς περίμενε ότι η ΝΔ μέσα σε έξι μήνες θα έχει κατρακυλήσει τόσο πολύ. Όποιος έβαλε στοίχημα, θα το έχει χάσει…» δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.https://www.youtube.com/embed/vBGUxw01sNk

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, αναφέρθηκε στα δυο μεγάλα ψέματα της ΝΔ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Στην κατάργηση της 13ης σύνταξης και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία, σύμφωνα με τις προεκλογικές υποσχέσεις, θα ήταν διπλάσια σε σχέση με τον ρυθμό ανάπτυξης.

Σχετικά με την δημόσια υγεία, ο Δ. Βέττας επισήμανε ότι η μεγάλη μπίζνα είναι οι διαγνωστικές εξετάσεις, εξού και «η πρεμούρα της ΝΔ να βάλει ΣΔΙΤ σε τρία μεγάλα νοσοκομεία».

Παράλληλα, έκανε αναφορά στο διογκωμένο επιτελικό κράτος της ΝΔ, με τους χιλιάδες μετακλητούς. «Αφού βάλανε τα παιδιά τους, αυξήσαν τους μισθούς. Ένας απόφοιτος δευτεροβάθμιας πληρώνεται ως απόφοιτος τριτοβάθμιας» υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Τους χιλιάδες μετακλητούς τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Το επιτελικό κράτος χάθηκε στη Σαμοθράκη και στη Μαλακάσα».

Τέλος, ο Δ. Βέττας κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει σύντομα στη Βουλή νομοσχέδιο με την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για να μην χαθούν σπίτια.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL