Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Θ. Θεοχαρόπουλος: Χθες η Ελλάδα βγήκε από το τραπέζι της διεθνούς συζήτησης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Θεοχαρόπουλος: Χθες η Ελλάδα βγήκε από το τραπέζι της διεθνούς συζήτησης (Video)

Χθες η Ελλάδα βγήκε από το τραπέζι της διεθνούς συζήτησης δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας την απουσία της χώρας μας από τη διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο.https://www.youtube.com/embed/pV_R-Ohbds4

«Δεν προσκληθήκαμε στη διάσκεψη, ήμασταν απόντες από τη διαδικασία όταν μάλιστα υπήρχε και το τουρκολιβυκό σύμφωνο που παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» σημείωσε ο Θ. Θεοχαρόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν βλέπει με ποια γραμμή θα προσπαθήσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα να υπερβεί το πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ συμφώνου Τουρκίας – Λιβύης.

Σχετικά με την χθεσινή διάσκεψη, ο Θ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για μία θετική κίνηση καθώς ο διεθνής παράγοντας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Όπως είπε, γίνεται προσπάθεια να λυθούν τα ζητήματα με ειρηνικό και διπλωματικό τρόπο και όχι μέσω πολέμου. Ωστόσο, «το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα από τη διάσκεψη. Θα πρέπει να ενταθούν τις επόμενες μέρες οι διπλωματικές κινήσεις τις επόμενες μέρες».

Ο Θ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν και τόνισε ότι υπάρχει κοινό μέτωπο στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στη χώρα, κάτι, που όπως είπε, θα πρέπει να το γνωρίζει η Τουρκία. «Ως αξιωματική αντιπολίτευση με υπεύθυνη στάση από την πρώτη στιγμή βγήκαμε και το είπαμε» σημείωσε.

https://www.youtube.com/embed/YLHGIUHreBs

Αναφερόμενος στα εργασιακά, επισήμανε ότι σήμερα καταστρατηγούνται όλες οι εργασιακές σχέσεις. Μάλιστα, έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι μειώνονται τα πρόστιμα στο δεκαπλάσιο για όσους εργοδότες δεν πληρώνουν υπερωρίες. «Ο Αλ. Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για τα εργασιακά στον πρωθυπουργό ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει» κατέληξε ο Θ. Θεοχαρόπουλος.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL