Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.1°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.9°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Θύελλα με ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
18.6°C18.8°C
3 BF 88%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.2°C
2 BF 88%
Το... Κολάμπια εκθέτει τον (υφυπουργό τού) Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το... Κολάμπια εκθέτει τον (υφυπουργό τού) Μητσοτάκη

Λαθροχειρία στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης: Αριστερά το βιογραφικό Διαματάρη όπως ήταν μέχρι την αποκάλυψη και όπως "διορθώθηκε" μετά!

Έκθετη είναι η κυβέρνηση μετά την ετεροχρονισμένη παραδοχή του Αντώνη Διαματάρη ότι δεν έχει λάβει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στο Columbia της Ν. Υόρκης, επιβεβαιώνοντας τη θέση του φημισμένου πανεπιστημίου -όπως τη δημοσίευσε η ομογενειακή ιστοσελίδα kalami.us- σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφεί χωρίς να έχει αποφοιτήσει! Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τον πρωθυπουργό “όχι μόνο να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει”, αν ισχύουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών” ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών, μετά τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που καλούσε τον κ. Διαματάρη “άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις” καθώς “η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της Ν.Δ.”. “Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού» περιορίστηκε να συμπληρώσει ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Δ. Παπαδημούλης: Άμεση αποπομπή!

"Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, υπουργοί παραιτήθηκαν ή τους έδιωξαν γιατί είχαν fake πτυχία ή διδακτορικά βασισμένα σε λογοκλοπή. Εδώ, ο 'άριστος' Διαματάρης κοροϊδεύει χοντρά, ενώ πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα και να πάψει να κρύβεται!" σχολίασε στο Twitter ο Δ. Παπαδημούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL