Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζαχαριάδης: Ο Διαματάρης, ή ο Πατέρας είναι τα "καινούργια" υλικά της Ν.Δ. (Video)

Αιχμηρή απάντηση επιφύλαξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στην κριτική που εξαπέλυσε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από το 13ο συνέδριο της Ν.Δ., "περί παλιών και φθαρμένων υλικών", καθώς όπως τόνισε το σχόλιο προοριζόταν για τον Αντώνη Σαμαρά, "ο Σαμαράς σας κάνει αντιπολίτευση όχι εμείς" είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τη δήλωση Μητσοτάκη ο Κ. Ζαχαριάδης υπενθύμισε επίσης την υπόθεση του κ. Διαματάρη, όπου πρόσφατα δημοσιεύματα «αμφισβητούν το βιογραφικό του», αλλά και τον κο Πατέρα. "Ο Διαματάρης, ή ο Πατέρας είναι τα "καινούργια" υλικά της Ν.Δ" αναρωτήθηκε χωρίς να λάβει απάντηση από τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Τάσο ΓαΪτάνη.

Αίσχος της Ν.Δ. στο προσφυγικό

Έντονη κριτική άσκησε στον τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση το προσφυγικό, κατηγορώντας την για το διαχωρισμό που κάνει, λέγοντας ότι η χώρα 'εχει μόνο μετανάστες". Ο ίδιος επισήμανε ότι το "προφίλ των ανθρώπων" το αποφασίζει η επιτροπή του Ασύλου, και όχι η κυβέρνηση της ΝΔ. Σε άλλο σημείο, θύμισε ότι το δικαίωμα στο άσυλο αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν αποτελεί έγκλημα το να ζητά κανείς άσυλο, ακόμα και αν έχει μπει στη χώρα με παράτυπο τρόπο.

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τις κινήσεις της στο προσφυγικό, εκθέτει τη χώρα σε διεθνές και ευρωπαϊκό, επίπεδο.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο