Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Χατζηδάκης: Είμαστε μια... εταιρεία φιλική στις επενδύσεις (Video)

Eurokinissi

Το σαρδάμ του υπουργού Περιβάλλοντος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή

Ήταν στις 5 Αυγούστου όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής προχωρούσε σε σφυροκόπημα στον Κ. Μητσοτάκη για τα πρώτα δυσοίωνα δείγματα διακυβέρνησής του, καταγγέλλοντας τα χατίρια της κυβέρνησης σε επιχειρηματίες.

Σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης υπέπεσε σε ένα σαρδάμ, «επιβεβαιώνοντας» κατά κάποιον τρόπο τον Αλ. Τσίπρα. Τι είπε; Ότι η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη είναι… εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτωνα Αρσένη με θέμα τις Σκουριές, «υπογράμμισε και πάλι» πως η χώρα, επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι μια... «εταιρεία φιλική στις επενδύσεις».

Ο υπουργός, μετά την παρατήρηση του σαρδάμ από τον Κρ. Αρσένη, επικαλέστηκε την «κόπωση των ημερών». Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει, θα έλεγε κάποιος καχύποπτος…

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις