Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Χατζηδάκης: Είμαστε μια... εταιρεία φιλική στις επενδύσεις (Video)

Eurokinissi

Το σαρδάμ του υπουργού Περιβάλλοντος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή

Ήταν στις 5 Αυγούστου όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής προχωρούσε σε σφυροκόπημα στον Κ. Μητσοτάκη για τα πρώτα δυσοίωνα δείγματα διακυβέρνησής του, καταγγέλλοντας τα χατίρια της κυβέρνησης σε επιχειρηματίες.

Σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης υπέπεσε σε ένα σαρδάμ, «επιβεβαιώνοντας» κατά κάποιον τρόπο τον Αλ. Τσίπρα. Τι είπε; Ότι η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη είναι… εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κρίτωνα Αρσένη με θέμα τις Σκουριές, «υπογράμμισε και πάλι» πως η χώρα, επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι μια... «εταιρεία φιλική στις επενδύσεις».

Ο υπουργός, μετά την παρατήρηση του σαρδάμ από τον Κρ. Αρσένη, επικαλέστηκε την «κόπωση των ημερών». Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει, θα έλεγε κάποιος καχύποπτος…

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κατάντια για μια παραγραφή

Η κωμωδία που ανεβάζουν στην Προανακριτική η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. συνεχίστηκε και χθες. Το υπόμνημα που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Αγγελής από τις 6 Δεκεμβρίου διέρρευσε σε ιστοσελίδες πριν δοθεί στα ίδια τα μέλη της Επιτροπής. Και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε και πήρε.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο