Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Ρήγας: Χάος μεταξύ του αξιακού συστήματος των φοιτητών και του «νεαρού» Βορίδη

Eurokinissi

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

«Οι φοιτητές περικυκλωμένοι στην ΑΣΣΟΕ από την αστυνομία. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Βορίδη στον ΣKAI, αφού παρανόμησαν μπαίνοντας στη σχολή τους για συνέλευση αναγκαστικά θα "αρπάξουν" και μερικές. Δεν θα τους δώσουν λουλούδια», σημειώνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Στην ίδια ανάρτηση, ο Π.Ρήγας δημοσιεύει και τη γνωστή πλέον φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια του κ. Βορίδη στην οποία φαίνεται να κρατά τσεκούρι.

«Στο νεαρό της δεύτερης φωτογραφίας που οπλοφορεί με τσεκούρι τι θα έπρεπε να του κάνουν;», σχολιάζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «οι εικόνες επιβεβαιώνουν το χάος στο αξιακό σύστημα των φοιτητών και του "νεαρού". Υποκριτικά δεν κρύβονται τα πιστεύω».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις