Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Ξανθόπουλος: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η ΝΔ να πιει το πικρό ποτήρι της εξέτασης Φρουζή (Ηχητικό)

«Θα αναδείξουμε ευθύνες και θα καταδείξουμε στον ελληνικό λαό πώς προέκυψε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο για το οποίο ουδείς μιλάει»

Ως ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε και την αντίθεση τους στην αυθαίρετη απόφαση της πλειοψηφίας να δηλώσουν και να μην κάνουν το χατήρι στην κυβέρνηση να αποφύγει το πικρό ποτήρι της εξέτασης του Κωνσταντίνου Φρουζή (πρώην αντιπροέδρου της Novartis) τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής Δράμας του κόμματος Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο οποίος μετέχει και στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Ξανθόπουλος επισήμανε ότι ενδεχομένως σήμερα η αρμόδια επιτροπή να αρχίσει τις εργασίες της και το πιο σημαντικό είναι η επιτροπή να διατηρήσει τη φερεγγυότητα της.

O βουλευτής εξήγησε ότι ως ΣΥΡΙΖΑ θα ψάξουν και θα αναζητήσουν, «θα αναδείξουμε ευθύνες και θα καταδείξουμε στον ελληνικό λαό πώς προέκυψε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο για το οποίο ουδείς μιλάει».

Ο κ. Ξανθόπουλος επανέλαβε ότι πρόκειται για κλοπή από τον κρατικό προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία χρόνια στον τομέα του φαρμάκου και ουσιαστικά οι εμπλεκόμενοι επινοούν υποθέσεις ίσα – ίσα για να θολώσουν τα νερά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο