Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρωτοβουλία μελών ΣΥΡΙΖΑ 53+: Σήμερα και αύριο η πανελλαδική συνάντηση

Στο ξενοδοχείο "Όσκαρ" (Φιλαδελφείας 25, Στ. Λαρίσης) ξεκινούν σήμερα στις 3.30 μ.μ. οι εργασίες της πανελλαδικής συνάντησης της πρωτοβουλίας μελών του ΣΥΡΙΖΑ "53+". "Ένας οδικός χάρτης προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Τι να επιδιώξουμε, τι να κρατήσουμε, τι να αφήσουμε πίσω μας", είναι ο τίτλος του διημέρου στο οποίο καλούνται μέλη και φίλοι του κόμματος "προκειμένου να κατατεθούν απόψεις, προτάσεις και προβληματισμοί τόσο ως προς το πολιτικό διακύβευμα όσο και για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνθήκες".

"Σε μια εποχή που ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός επελαύνει... Που κοινωνικά - εργασιακά - ατομικά / συλλογικά δικαιώματα και κατακτήσεις χρόνων απειλούνται.. Που φασιστικές, ρατσιστικές, μισαλλόδοξες συμπεριφορές επιτάσσουν τη δημιουργία ενός ισχυρού κινήματος αλληλεγγύης... Σε αυτή τη συγκυρία -και με οδηγό την αριστερή, ριζοσπαστική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ, τα διδάγματα από την κυβερνητική εμπειρία καθώς και την ανάγκη συνάντησης του κόμματος με όσο το δυνατόν πλατύτερα στρώματα της κοινωνίας- συναντιόμαστε, συζητάμε, συνθέτουμε" αναφέρει στην πρόσκλησή της η πρωτοβουλία μελών του ΣΥΡΙΖΑ 53+.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ούτε τα προσχήματα

Σκοπός της Προανακριτικής είναι, υποτίθεται, να διερευνήσει αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη. Αλλά τρεις μέρες τον Φρουζή τον ρωτάγανε για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο