Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Αρβανίτης: Η ΝΔ επενδύει στον φόβο και χαμογελάει στις εκδηλώσεις μίσους (Ηχητικό)

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε τον νέο νόμο αντιπροσφυγικό

Για το αντιρατσιστικό μένος, τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ότι δεν είναι διαχειρίσιμο το προσφυγικό και για τι μπορούμε να κάνουμε ως αντίδραση είτε εντός είτε εκτός του ΣΥΡΙΖΑ στον ζόφο που μας περιβάλει μίλησε Στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη τόνισε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν έδωσε καμιά πειστική απάντηση και δεν απάντησε ούτε στα ερωτήματα που του έθεσαν αναφορικά με τον νέο νόμο για το προσφυγικό τον οποίο ψήφισε η κυβέρνηση του χωρίς καμιά διαβούλευση. Μάλιστα δήλωσε ότι η διαβούλευση των πέντε ημερών ήταν... αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τον νέο νόμο αντιπροσφυγικό και σημείωσε μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία επενδύει στον φόβο και χαμογελάει στις εκδηλώσεις μίσους.

Μάλιστα σημείωσε ότι η Παρασκευή Μίχου δήλωσε ότι έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν ο νέος νόμος της κυβέρνησης θα λύσει, θα βοηθήσει στο Προσφυγικό και αυτό σαν είδηση δεν έπαιξε και η κα Μίχου δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι γενική διευθύντρια του Τμήματος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Κομισιόν, σημείωσε ο Κώστας Αρβανίτης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις