Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ν. Μηλιώνης υπήρξε εξέχουσα φυσιογνωμία στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Νίκου Μηλιώνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του Νίκου Μηλιώνη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Όπως σημειώνει, ο Νίκος Μηλιώνης, διακεκριμένος πολίτης της Πάτρας, υπήρξε εξέχουσα φυσιογνωμία στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς.

O Νίκος Μηλιώνης ήταν εξαιρετικός επιστήμονας ενώ αποτέλεσε ξεχωριστή παρουσία στα χρόνια της μεταπολίτευσης στα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως ως φοιτητής – συνδικαλιστής εκπροσωπούσε την παράταξη του Δημοκρατικού Αγώνα. Ήταν οργανωμένος στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και διετέλεσε στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού. Εκπόνησε πολλές συγκοινωνιακές μελέτες για την Πάτρα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ είχε κάνει επιστημονικές παρεμβάσεις και εργασίες και για το τρένο στην Πάτρα.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο