Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Θεοδωρίδου: Γιατί ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» μίλησε με την Δανάη Θεοδωρίδου σκηνοθέτιδα και ακαδημαϊκό, ερευνήτρια του σύγχρονου θεάτρου και χορού

Ανοίγοντας περεταίρω τη συζήτηση για τον μετασχηματισμό και τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο που ανταποκρίνεται στο κάλεσμα αυτό και αποφασίζει να συμμετάσχει ενεργά, το «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» μίλησε με την Δανάη Θεοδωρίδου σκηνοθέτιδα και ακαδημαϊκό, ερευνήτρια του σύγχρονου θεάτρου και χορού.

Η κα Θεοδωρίδου στην εκπομπή «Κάτι παίζει στο Κόκκινο» εξήγησε πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο ‘άνοιγμα’ του ΣΥΡΙΖΑ και ποιες οι προσδοκίες της από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που θεωρεί ότι πρέπει να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή αλλά και ποιοι κατά την άποψή της ‘χωράνε’ στο εγχείρημα αυτό. Παράλληλα, τοποθετήθηκε στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού καθώς η ίδια έχει έδρα τις Βρυξέλλες και διδάσκει στο εξωτερικό και πρόσφατα και στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ούτε τα προσχήματα

Σκοπός της Προανακριτικής είναι, υποτίθεται, να διερευνήσει αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη. Αλλά τρεις μέρες τον Φρουζή τον ρωτάγανε για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο