Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Ν. Βούτσης: Ισχυρό ταξικό πρόσημο με καθεστωτική νοοτροπία από πλευράς ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Βούτσης: Ισχυρό ταξικό πρόσημο με καθεστωτική νοοτροπία από πλευράς ΝΔ

Στη συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων που επιφέρει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της Ν.Δ., τη νάρκη που φαίνεται να μπαίνει στον τομέα της Δημόσιας Υγείας αλλά και στην αλλαγή του ρόλου και της οντότητας του ΚΕΘΕΑ μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Realfm κατηγόρησε την κυβέρνηση για «καθεστωτική νοοτροπία» τονίζοντας:

«Η κυβερνητική πολιτική, έτσι όπως συνολικά εξελίσσεται, είναι μία συντηρητική αναδίπλωση που ανατροφοδοτείται με τις φοβίες της κοινωνίας και έχει ισχυρό ταξικό πρόσημο. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο προσφυγικό ζήτημα αλλά όπως αποδεικνύεται και στα θέματα της  υγείας όπως και στα εργασιακά αλλά επίσης και σε μία ευρεία σειρά θεμάτων. Θα τα συζητήσουμε και στον προϋπολογισμό και στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Καταδεικνύεται λοιπόν ακριβώς πως η ΝΔ, ο συντηρητικός, νεοσυντηρητικός πόλος είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από τον προοδευτικό πόλο, τον οποίο και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ ως καρδιά της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης της Αριστεράς θα εξυπηρετήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL