Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Παπαχριστόπουλος για Novartis: Το αρ. 86 του Συντάγματος διέσυρε πολιτικούς, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παπαχριστόπουλος για Novartis: Το αρ. 86 του Συντάγματος διέσυρε πολιτικούς, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Αν κάποιος διέσυρε πολιτικούς είναι το άρθρο 86 του Συντάγματος», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχρηστόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση Novartis και τα 10 πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν, προσθέτοντας ότι για το εν λόγω άρθρο δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. «Να βρείτε αυτούς που το θεσμοθέτησαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, υπογράμμισε σε σχέση με την ίδια υπόθεση ότι «ο νόμος για τους προστατευόμενους μάρτυρες ισχύει 17 χρόνια και αυτοί που τον ψήφισαν είναι οι ίδιοι που τους αποκαλούν κουκουλοφόρους».

https://www.youtube.com/embed/ZpAOxA0jdNs

«Να κάνουν πρόταση για κατάργηση του νόμου για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Ας φέρουν νόμο και θα δούμε ποιος θα γελάσει» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «δεν τολμάνε να τον αλλάξουν».

Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει σε σχέση με τις μηνύσεις στελεχών της ΝΔ σε δικαστικούς ότι «ο Σαμαράς είπε δύο ονόματα και οι δικαστικοί έστειλαν την υπόθεση στη Βουλή. Τα έβαλε κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ με τους εισαγγελείς;»

Όσον αφορά στην ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού και τις αυριανές συναντήσεις του Κ.Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Θ.Παπαχρηστόπουλος δήλωσε ότι «αν επικρατήσει η λογική μπορεί να βρεθεί λύση».

«Ένας άνθρωπος που ζει 30 χρόνια στην Αυστραλία δεν έχει συμμετοχή στα κοινά ούτε πληρώνει φόρους στην Ελλάδα, ούτε ξέρει τι γίνεται στα νοσοκομεία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο για όσους έφυγαν λόγω της κρίσης τα τελευταία 7-8 χρόνια σημείωσε ότι πρέπει να βρεθεί λύση και να ψηφίζουν

Σε σχέση με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Πρ.Παυλόπουλο ως έναν «καλό Πρόεδρο οποίος στάθηκε στο ύψος του» και αξίζει άλλη μία θητεία, παρόλο που «δεν μας έκανε χατίρια».

Επιπλέον χαρακτήρισε «διασυρμό» το να εκλέγεται με 151 ψήφους ο ΠτΔ.

Τέλος, έκανε λόγο για «λάθος της κυβέρνησης» σε σχέση με το ΚΕΘΕΑ ενώ τόνισε ότι «για πρώτη φορά υπάρχει καύση νεκρών στη Ριτσώνα. Η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη που δεν είχε».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL