Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Ξυδάκης: Χλιαρός ο Κ.Μητσοτάκης απέναντι στις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ (Video)

Ο Νίκος Ξυδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλλαγή στη ρητορική της σε σχέση με την προεκλογική περίοδο χαρακτηρίζοντάς τη ως «ρητορική θεαματικών κινήσεων»

«Έχει αλλάξει η ρητορική της κυβέρνησης. Μια ρητορική ευκολίας και καπηλείας συμβόλων που ξεχνά τι έλεγε πριν τρεις μήνες», σημείωσε ο Νίκος Ξυδάκης.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra Chanel υπογράμμισε ότι «η ατζέντα Μητσοτάκη του νόμου και της τάξης έχει κοντά ποδάρια», ενώ τη χαρακτήρισε ως «ρητορική θεαματικών κινήσεων»,

Παράλληλα, ο Ν.Ξυδάκης προειδοποίησε ότι «ο προϋπολογισμός επηρεάζει την καθημερινότητα των πολιτών», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει ανοίξει μέτωπο με τα Εξάρχεια και με το ΚΚΕ.

Σχετικά με το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε ότι είναι πάγια τακτική του να λύνονται τα ζητήματα σε διμερές επίπεδο, ενώ σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ χαρακτήρισε ως «χλιαρό» τον πρωθυπουργό απέναντι στις εξελίξεις όπου αναμένει να ξεκινήσει το «ανατολίτικο παζάρι».

Όσον αφορά στο Ελληνικό, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση θέλει να δώσει την Αθήνα ως Λας Βέγκας» προσθέτοντας ότι «τα καζίνο δεν είναι Παρθενώνας». 

Τέλος για το Μετρό Θεσσαλονίκης τόνισε ότι οι αποφάσεις του Κ.Μητσοτάκη για τον σταθμό Βενιζέλου «θα του κοστίσουν», προσθέτοντας ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση «τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα στην Ελλάδα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο και δεν καθυστέρησαν. Παράδειγμα το Μετρό της Αθήνας».

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις