Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Ο. Γεροβασίλη: Η ΝΔ επιχειρεί ένα πολιτικό ξέπλυμα στο σκάνδαλο Novartis (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο. Γεροβασίλη: Η ΝΔ επιχειρεί ένα πολιτικό ξέπλυμα στο σκάνδαλο Novartis (Video)

«Η έκθεση ιδεών που είδαμε στη μήνυση Σαμαρά-Βενιζέλου για τη δήθεν σκευωρία, χωρίς κανένα στοιχείο, είχε ως σκοπό την εμπλοκή του ονόματος του Αλέξη Τσίπρα ώστε να έρθει η δικογραφία στη Βουλή» δήλωσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.https://www.youtube.com/embed/F3yHIPUmwJc

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η ΝΔ επιχειρεί ένα πολιτικό ξέπλυμα με την καταγγελία κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. «Πριν η ΝΔ δει τη δικογραφία για τους Δ. Παπαγγελόπουλο και Αλ. Τσίπρα είχε ήδη αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει. Δε βασίστηκε σε στοιχεία αλλά κινήθηκε πολιτικά» τόνισε η Ο. Γεροβασίλη.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι και η ίδια η Ελένη Ράικου έχει μιλήσει για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο. «Η υπόθεση Novartis δεν έχει ολοκληρωθεί. Αρμόδια για τη διερεύνησή της είναι η δικαιοσύνη η οποία και θα αποφανθεί εάν εμπλέκονται υπηρεσιακοί παράγοντες, γιατροί ή και πολιτικά πρόσωπα» συμπλήρωσε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο με απώλεια δισ. ευρώ για τη χώρα σε βάρος των φορολογουμένων και των ασθενών, με ευνοϊκή μεταχείριση της Novartis. Η υπόθεση «είναι μία από τις αιτίες της κρίσης και για αυτό οφείλονται απαντήσεις στον ελληνικό λαό» σημείωσε.

https://www.youtube.com/embed/Cn0PGgB8etM

Σχετικά με τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι θα είναι ένα πρώτο δυνατό σήμα των εργαζομένων απέναντι στην αντεργατικές ρυθμίσεις της κυβέρνηση. «Πρέπει σήμερα να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Οι τροπολογίες κατεδαφίζουν κεκτημένα, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείσα τέλος να σχολιάσει τις πληροφορίες περί αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως όνομα και ότι θα προστεθεί ένα δεύτερο συνθετικό. Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, στο συνέδριο θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL