Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Χρ.Βερναρδάκης: H φαρμακευτική δαπάνη υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας του ελληνικού χρέους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Βερναρδάκης: H φαρμακευτική δαπάνη υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας του ελληνικού χρέους (Video)

«Ασθενής και έωλη καταγραφή φημών» χαρακτήρισε τις καταγγελίες για τον Δ.Παπαγγελόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης προσθέτοντας ότι «το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και δεν είναι ελληνικό».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, έκανε λόγο για αντιπερισπαμό της ΝΔ αναφορικά με την προκαταρκτική κατά του Δ.Παπαγγελόπουλου, προσθέτοντας ότι «η φαρμακευτική δαπάνη υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες δημιουργίας του ελληνικού χρέους».

https://www.youtube.com/embed/IVeoTHMV85A

Ο ίδιος αναφερόμενος στην ίδια υπόθεση μίλησε για «το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο που πιθανώς να έχει πολιτικές πτυχές», σημειώνοντας την «ανάγκη να διερευνηθούν οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος στα σκάνδαλα».

«Οφείλουμε να εξετάσουμε αν υπάρχει πολιτική και ποινική ευθύνη, προστατεύοντας τη Δημοκρατία και το τεκμήριο της αθωότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «στο κομμάτι της Υγείας συγκρουστήκαμε με τα ισχυρά ιατρικά και φαρμακευτικά κυκλώματα».

Κάνοντας απολογισμό της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρ.Βερναρδάκης σημείωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέραμε πολλά για την κοινωνία και είμαστε υπερήφανοι για το Μακεδονικό. Η σταθεροποίηση της οικονομίας αποτέλεσε μία από τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «δεν καταφέραμε να έχουμε σταθερό παράλληλο πρόγραμμα, καθώς ο κυβερνητισμός μας κατάπιε σε πολλές περιπτώσεις».

«Η διαχείριση του κράτους δεν είναι μήνας του μέλιτος. Έχει ρήξεις και συνέπειες, για τις οποίες δεν ήμασταν έτοιμοι» σημείωσε ο ίδιος και τόνισε ότι η σύγκρουση ή όχι με τις παθογένειες του ελληνικού κράτους θα πρέπει να αποτελέσει στοιχείο αυτοκριτικής.

Αναφορικά με την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «ένα αριστερό και δημοκρατικό κόμμα πρέπει να μάθει να συζητά. Η πολιτική μας στόχευση είναι η υπεράσπιση των φτωχότερων στρωμάτων και δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ».

Τέλος, σε σχέση με το προσφυγικό δήλωσε ότι «διαχειριστήκαμε ένα τεράστιο ζήτημα.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL