Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαγγελόπουλος: Θα πάμε μέχρι τέλους

Eurokinissi

Σαφές μήνυμα προς τον Αντ. Σαμαρά - "Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί, που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη", τόνισε ο πρ. αν. υπουργός

Πρόκειται για “πολιτική δίωξη”, υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην πρώτη του αντίδραση μετά την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή και την απόφαση της Ν.Δ. να συστήσει Προκαταρκτική Επιτροπή εις βάρος του. Ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης στρέφει τα βέλη του κατά του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είναι ο μόνος που τον κατονόμασε: “θα πάμε μέχρι το τέλος”, λέει δικτικά αναπαράγοντας τη γνωστή φράση του πρ. πρωθυπουργού.

Ακόμη ο Δ. Παπαγγελόπουλος υπογραμμίζει ότι η δίωξη στηρίζεται σε ανύπαρκτα στοιχεία τόσο σε βάρος του όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα, τα οποία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα». «Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί”, αναφέρει.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Δ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής: “Μετά από μια σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της Novartis αλλά και τη διερεύνησή του.

Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό.

Έφτασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί, που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος”.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις