Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Σπίρζης: Για γέλια η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ (ηχητ)

Eurokinissi

«Δεν μπορεί να γίνει έργο με έναν μόνο διαγωνισμό. Εκτός αν η ΝΔ δε σχεδιάζει αυτοκινητόδρομο αλλά σχεδιάζει κάτι σαν αυτό που έχουμε τώρα»

«Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ είναι για γέλια. Είναι να λυπάται κανείς για το σχεδιασμό που έχει σχετικά με τις υποδομές» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης στον απόηχο των δηλώσεων του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Όπως είπε ο Χρ. Σπίρτζης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, η ΝΔ «δεν έχει λογική της συνέχισης του κράτους, δεν έχει δυστυχώς μία λογική του τι χρειάζεται η χώρα για τις υποδομές και με ποιο σχέδιο προχωράμε».

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών τόνισε ότι η ΝΔ το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι ο εγκλωβισμός σε μία επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθούσε ως αντιπολίτευση και συνεχίζει ως κυβέρνηση.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μεγάλη άγνοια της ΝΔ για τη νομοθεσία και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν και υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να γίνει έργο με έναν μόνο διαγωνισμό. «Εκτός αν η ΝΔ δε σχεδιάζει αυτοκινητόδρομο και σχεδιάζει κάτι σαν αυτό που έχουμε τώρα. Ένα δρόμο βελτιωμένο, χωρίς τις προδιαγραφές αυτοκινητοδρόμου».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεν θα ξεχάσουμε

Δεν περίμενε κανείς πολλά από τις απολογίες των νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, τα γνωστά. Η οργάνωση είναι θύμα παρεξηγήσεων και συκοφαντίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο