Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Σπίρζης: Για γέλια η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ (ηχητ)

Eurokinissi

«Δεν μπορεί να γίνει έργο με έναν μόνο διαγωνισμό. Εκτός αν η ΝΔ δε σχεδιάζει αυτοκινητόδρομο αλλά σχεδιάζει κάτι σαν αυτό που έχουμε τώρα»

«Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ είναι για γέλια. Είναι να λυπάται κανείς για το σχεδιασμό που έχει σχετικά με τις υποδομές» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης στον απόηχο των δηλώσεων του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Όπως είπε ο Χρ. Σπίρτζης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, η ΝΔ «δεν έχει λογική της συνέχισης του κράτους, δεν έχει δυστυχώς μία λογική του τι χρειάζεται η χώρα για τις υποδομές και με ποιο σχέδιο προχωράμε».

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών τόνισε ότι η ΝΔ το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι ο εγκλωβισμός σε μία επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθούσε ως αντιπολίτευση και συνεχίζει ως κυβέρνηση.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μεγάλη άγνοια της ΝΔ για τη νομοθεσία και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν και υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να γίνει έργο με έναν μόνο διαγωνισμό. «Εκτός αν η ΝΔ δε σχεδιάζει αυτοκινητόδρομο και σχεδιάζει κάτι σαν αυτό που έχουμε τώρα. Ένα δρόμο βελτιωμένο, χωρίς τις προδιαγραφές αυτοκινητοδρόμου».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις