Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Π.Ρήγας: Κανένας λόγος αύξησης της θητείας στον στρατό ξηράς (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Ρήγας: Κανένας λόγος αύξησης της θητείας στον στρατό ξηράς (Video)

«Δεν υπάρχει κανένας λόγο αύξησης της θητείας στον στρατό ξηράς», ξεκαθάρισε ο Πάνος Ρήγας, προσθέτοντας ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετος και με το ενδεχόμενο να υπηρετούν στον στρατό οι γυναίκες.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, υπογράμμισε ότι η αύξηση της στρατιωτικής θητείας «δεν διαμορφώνει επιχειρησιακή ικανότητα», αλλά αντίθετα υπάρχει ανάγκη προσλήψεων σε εξειδικευμένο προσωπικό.

https://www.youtube.com/embed/TTW64hPOQAA

«Η μείωση τη θητείας για τους πολύτεκνους έγινε στη λογική ότι δεν απομειώνεται η επιχειρησιακή δυνατότητα των στρατιωτικών δυνάμεων» και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η στήριξη των οικογενειών τους που δοκιμάστηκαν από την κρίση, σημείωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, ο Π.Ρήγας υπογράμμισε σε σχέση με τη θητεία των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων ότι «πρέπει να διατηρείται η θητεία τους με βάση τον νόμο, ώστε οι αρχηγοί να μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένα το έργο του», και όχι να αλλάζουν όποτε αλλάζει η κυβέρνηση όπως και έγινε.

Παράλληλα ο Πάνος Ρήγας αναφερόμενος στην κυβέρνηση, έκανε λόγο για «πολιτικούς τυχοδιώκτες καθώς άλλα έλεγαν νωρίτερα και άλλα τώρα». 

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ά.Γεωργιάδη, ο οποίος σύμφωνα με τον Π.Ρήγα αναρωτήθηκε γιατί δεν έγιναν εκλογές τον Οκτώβρη, «ενώ επί 3,5 χρόνια ζητούσε εκλογές».

«Δώσαμε το δικαίωμα στην κυβέρνηση να έχουν πετύχουν μείωση των πλεονασμάτων και δεν μπορούν. Θέλουν μνημόνιο ώστε να πάνε πίσω τα εργασιακά», σημείωσε ο Πάνος Ρήγας και πρόσθεσε ότι «επιστρέφουμε στη λογική ότι η ανάπτυξη θα έρθει με μείωση του μισθολογικού κόστους».

Τέλος ο ίδιος έκανε λόγο για «πολιτική απατεωνιά» της κυβέρνησης τα περί αρίστων, «καθώς ορίζει επικεφαλής της ΕΥΠ έναν άνθρωπο χωρίς πτυχίο».

Συντάκτης avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL