Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Ενδεχόμενη πώληση των ΕΛΠΕ αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο

«Η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη δεν αφορά όλους. Ούτε καν μερικούς. Αφορά συγκεκριμένους», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσιεύματα περί σχεδίου πώλησης της συμμετοχής του Δημοσίου στα ΕΛΠΕ

«Η εμμονή της ΝΔ στην πολιτική της καθολικής αποχώρησης του Δημοσίου από κρίσιμες για τη χώρα υποδομές είναι επιζήμια για τα συμφέροντα της κοινωνίας και οικονομικά αναποτελεσματική. Η διεθνής εμπειρία το καταδεικνύει», τονίζει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή δημοσιεύματα, περί σχεδίου πώλησης της συμμετοχής του Δημοσίου στα ΕΛΠΕ μέσω Χρηματιστηρίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε δε ότι «ο ρόλος των ΕΛΠΕ είναι αναντικατάστατος για την ελληνική οικονομία και για τον έλεγχο των δικαιωμάτων της χώρας στα ενεργειακά αποθέματα».

«Ας το αντιληφθούν όσο είναι καιρός. Μία τέτοια επιλογή θα αποτελέσει τουλάχιστον πολιτικό σκάνδαλο», σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει ότι «η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη προφανώς δεν αφορά όλους. Ούτε καν μερικούς. Αφορά συγκεκριμένους».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις