Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Η νεοδημοκρατική ψυχή ξεσηκώθηκε με τη Γ. Αγγελοπούλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η νεοδημοκρατική ψυχή ξεσηκώθηκε με τη Γ. Αγγελοπούλου

Σεισμικές δονήσεις προκαλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις αλλά και οι σκωπτικές αναρτήσεις ψηφοφόρων της Ν.Δ. για την επιλογή του πρωθυπουργού να τοποθετήσει τη Γιάννα Αγγελοπούλου επικεφαλής της επιτροπής “Ελλάδα 2021”. Αποστάσεις αλλά και αιχμές διαπιστώνονται στα διεξιόστροφα Μέσα Ενημέρωσης. Να καθησυχάσει τα πνεύματα επιχείρησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέγοντας ότι “τα μέλη της επιτροπής θα εργαστούν αμισθί”.

“Τελικά μόνο ο Σημίτης λείπει από την κυβέρνηση τσίρκο” επισημαίνει χρήστης του Twitter, ενώ άλλος χρήστης με την ονομασία “antisyriza” διατείνεται: “Να τη χαίρεστε την κυβέρνησή σας. Όλο συριζαίους τελικά βολεύει”!

"Δυστυχώς όχι μια καλή επιλογή... Μην παίζεται με το θυμικό μας, εκεί στη Ν.Δ., εμείς σας ανεβάσαμε, εμείς θα σας ρίξουμε πάλι... Ενώ ξεκινήσατε πολύ καλά, έχετε δυστυχώς κάποιες αστοχίες σε επιλογές, κάποια φάουλ, δείτε τα πάλι, ξέρετε εσείς" επισημαίνει δε άλλος χρήστης στον λογαριασμό του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βολές στη Τζαβέλα

Απροθυμία διακρίνεται σε στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. να στηρίξουν τη συγκεκριμένη κίνηση. Σωρεία επικρίσεων δέχτηκε η διαδικτυακή θέση της Νίκης Τζαβέλλα: “Μας έφτασε στα ουράνια με τους Ολυμπιακούς. Και ένα ευχαριστώ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ!! Είναι η επιβράβευση του έργου της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη”. Το ερώτημα “Είστε ικανοποιημένη από τη διαχείριση των χρημάτων και των εγκαταστάσεων στους Ολυμπιακούς αγώνες;” ξεχωρίζει προς την υποψήφια ευρωβουλευτίνα της Ν.Δ.

Ο Μπογδάνος βλέπει... αντιΣΥΡΙΖΑ κίνηση!

“Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια". Στον Χρυσοχοΐδη χειροκροτήσαμε. Οι τελευταίες όμως επιλογές είναι από φθαρμένα άτομα. Δεν υπήρχαν άλλοι;" είναι ένα από τα πιο... ήπια “γαλάζια” tweets προς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που θεωρεί σε εμπρηστικούς τόνους ότι “κάθε φορά που επιλογές από μη παραδοσιακούς χώρους υποστηρικτών της Ν.Δ. ξενίζουν, ας θυμόμαστε αυτό: Η στρατηγική του πρωθυπουργού πριονίζει το κλαδί του απατεώνα προκατόχου του, μέχρι την εξαφάνιση της ριζοσπαστικής αριστεράς από το προσκήνιο της εξουσίας”.

Αναταράξεις στον Τύπο

Επιπλέον, αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία” με κεντρικό τίτλο “Lady G 2021”. “Η Αγγελοπούλου μετά από 15 χρόνια προσπαθειών ξαναβρήκε ρόλο” είναι ο υπέρτιτλος της εφημερίδας που υποστηρίζει ότι η επιχειρηματίας “οραματίστηκε να γίνει Πρόεδρος επί Καραμανλή, επιδίωξε να βρει τρόπο ‘φλερτάροντας’ με τον Τσίπρα και τελικά τα κατάφερε με τον Μητσοτάκη”. Συν τοις άλλοις, οι υπόλοιπες παραταξιακές εφημερίδες αναγράφουν απλώς την είδηση από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την κυρία Αγγελοπούλου.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα “antinews”, που εκφράζει τους υποστηρικτές του Αντ. Σαμαρά, αναρτήθηκε άρθρο με τίτλο «Έλεος κ. Μητσοτάκη» και μήνυμα - λόγω “της απίστευτης κίνησης του πρωθυπουργού”- ότι «δυστυχώς ο μήνας του μέλιτος της κυβέρνησης τελειώνει άδοξα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL