Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Η ΕΔ ΠΕΑΚΙ απέδειξε ότι υπάρχει ο τρόπος να έχουμε τις υποδομές που μας αξίζουν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Η ΕΔ ΠΕΑΚΙ απέδειξε ότι υπάρχει ο τρόπος να έχουμε τις υποδομές που μας αξίζουν

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με αφορμή την ανακοίνωση της παραίτησης της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλα τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στη διοίκηση, από τον Ιούνιο  2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019, για το σημαντικό έργο και τη σημαντική συμβολή τους στην αναβάθμιση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, με κανόνες διαφάνειας και με όραμα.

Μεταξύ των στόχων που επετεύχθησαν ήταν η οικονομική εξυγίανση (εξόφληση χρέους, μηδέν οφειλές, αρκετά διαθέσιμα), συντήρηση των υποδομών (ανακατασκευή των εξωτερικών αθλητικών χώρων μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τένις) και αγορά αθλητικού εξοπλισμού, δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών (νέο ταρτάν στο Ζωσιμάδες και ανακατασκευή του γηπέδου με νέο χλοοτάπητα, γήπεδο ποδοσφαίρου στην Λιμνοπούλα με συνθετικό χλοοτάπητα, υπαίθρια γυμναστήρια κτλ), ο σεβασμός στον κανονισμό λειτουργίας και η σύναψη συμφωνητικών με πολίτες και  σωματεία. Επίσης, από τα σημαντικά επιτεύγματα ήταν η ένταξη ενεργειακής αναβάθμισης  του κολυμβητηρίου στο ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 1.460.000 ευρώ. Τέλος, η πόλη γίνεται προορισμός μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό - βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Οι ανάγκες για ενίσχυση των αθλητικών υποδομών στην πόλη είναι δεδομένες (νέο κλειστό, κολυμβητήριο) και η ΕΔ απέδειξε ότι υπάρχει ο τρόπος να έχουμε τις υποδομές που μας αξίζουν για το δημόσιο συμφέρον και τον αθλητισμό για όλους. Είναι χρέος όλων η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών, του ερασιτεχνικού και σχολικού αθλητισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL