Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ. Γιαννούλης: Δεν έχουμε πολιτικές εμμονές όπως αυτοί που κατηγόρησαν τη Ρ. Δούρου για ό,τι συνέβη στο Μάτι

«Τις εγκληματικές παραλείψεις του προχθές τις βρίσκουμε σήμερα» σημείωσε και τόνισε ότι τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν χθες στη Χαλκιδική (Ηχητικό)

O πρωτοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης, μίλησε Στο Κόκκινο αναφορικά με την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποίησε κλιμάκιο του κόμματος στις πληγείσες από την καταιγίδα περιοχές της Χαλκιδικής.

Ο κ. Γιαννούλης στη Γεωργία Σαδανά μίλησε για την απογοητευτική εικόνα που αντίκρισαν πέρα από την οδύνη για τους νεκρούς καθώς και για τις «τρομακτικές ευθύνες» της αυτοδιοίκησης και στις αδιαφανείς σχέσεις της αυτοδιοίκησης με την κεντρική διοίκηση αλλά και την περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

 

«Τις εγκληματικές παραλείψεις του προχθές τις βρίσκουμε σήμερα» σημείωσε και τόνισε ότι τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν χθες στη Χαλκιδική έδωσαν και ένα «υπόδειγμα πολιτικής αντίδρασης».

Ο κ. Γιαννούλης εξήγησε ότι ήταν πολύ εύκολο να ρίξουν το ανάθεμα στον υπουργό ή στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα πάνω στην οδύνη των νεκρών όμως δεν το έκαναν και δεν το έκαναν γιατί δεν έχουν κομματικές και πολιτικές εμμονές όπως αυτοί που κατηγόρησαν τη Ρένα Δούρου για ό,τι συνέβη στο Μάτι πέρυσι και δεν το έχαναν ώστε να αποφευχθεί να μιλούν για «το έλασσον και όχι το μείζον».

«Η Ελλάδα και οι παραλιακές περιοχές πληρώνουν τη βουλιμία να θεωρήσουμε ανάπτυξη το άλλα αντί άλλων. Δηλαδή ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει» σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο