Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Η ΕΡΤ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ανήκει στον ελληνικό λαό (Video)

«Μετά το "μαύρο" του 2013 φάνηκε η ποιοτική διαφορά. Οι Σαμαράς - Βενιζέλος απέλυσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ως αριστερούς, ενώ ο Αλ.Τσίπρας επαναπροσέλαβε το σύνολο των εργαζομένων ως εργαζόμενους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΕΡΤ δεν είναι τσιφλίκι κανενός», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης προσθέτοντας ότι η δημόσια τηλεόραση «ανήκει στον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι χρειάζεται να υπάρξει «η ευρύτερη δυνατή διαβούλευση».

«Η ΕΡΤ εκπέμπει για όλη την Ελλάδα και δεν πρέπει να παίξει στις μικροκομματικές διαθέσεις», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να ξεδιπλώσει τις διαθέσεις του για την ΕΡΤ. «Η ΕΡΤ είναι περιουσία του ελληνικού λαού», επανέλαβε ο ίδιος.

«Μετά το "μαύρο" του 2013 φάνηκε η ποιοτική διαφορά. Οι Σαμαράς - Βενιζέλος απέλυσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ως αριστερούς, ενώ ο Αλ.Τσίπρας επαναπροσέλαβε το σύνολο των εργαζομένων ως εργαζόμενους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις